Coornhertstraat Even
Vereniging van Eigenaren
Nieuws
Vergadering VVE 2014

De Algemene leden vergadering voor VVE Coornhertstraat even zal plaatsvinden op 15 mei 2014 in de Wereldwijzer, basisschool aan het Erasmusplein . De Vergadering voor de tuincommisie is op dinsdag 22 april 2014, bij de voorzitter thuis, Coornhertsraat 16 om 19:30 uur.

De brandgangen !!!

De brandgangen tussen de tuinen zijn afgelopen jaar rechtgelegd en van drainage voorzien. Het gaat goed totdat er echt een flinke plensbui valt, dan staat er toch weer water. Tijdens de komende vergadering horen we graag van u of dit voldoende is of niet. Aansluiting op het openbaar rioolnet is namelijk een optie.

Contact Adres
  • Voorzitter
  • Jan van der Kuijl
  • Coornhertstraat 16
  • 3132 GJ Vlaardingen
Dowmload adobe PDF Reader
image
image
image
 
Site2014
image

Heeft u onderwerpen voor de agenda van de komende vergadering, dan kunt u dat kenbaar maken via mail aan de voorzitter jvanderkuijl@chello.nl of per brief op nummer 16. Denkt u ook eens na over verbeteringen in de straat. Denk daarbij bijvoorbeeld aan collectief inkopen van zonnepanelen. Zonnepanelen in de gemeenschappelijke tuinen. Hekjes van trappen en balkonnen en de trappen zelf renoveren of vervangen. Collectief de daken laten dekken of gevels reinigen. Collectief de muren laten isoleren. Moet dan ook de bijdrage aan de VVE omhoog??

 
 
Agenda

Vergadering op 15 mei 2014

Agenda word zsm bekend gemaakt.

Namens het bestuur van De VVE Coornhertstraat Even

Secr. : Coornhertstraat 6
3132 GJ Vlaardingen
Tel.010-4354700
Postbank rek.nr. 3130797